― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăCampaniiBuletin Misreport

Buletin Misreport

Misreport a pregătit pentru acest început de an o ediție light.

Ne așteaptă patru runde de alegeri, așa că am ales să intrăm cu pași mici în contextul lui 2024.

👉 Apropo de alegeri, oferta de până acum a partidelor din România arată, cu mici excepții, că acestea ne cred pe toți conservatori. 

„Din punct de vedere ideologic, deși toți liderii politici ai PSD, PNL, USR se bat cu pumnul în piept că orientarea partidelor din care fac parte este euro-atlantică, niciunul nu îndrăznește să se profileze pe teme tipice electoratului modern, liberal, progresist”, scrie jurnalista Sidonia Bogdan într-o opinie publicată în PRESShub.

👉 #PROPAGANDĂ SUA vor lansa un atac nuclear asupra Rusiei pentru a ascunde înfrângerea Ucrainei în război, susține, în mod fals, un fost analist CIA, Raymond McGovern. Veridica.ro arată că acesta a mai fost folosit de propaganda rusă pe parcursul ultimului deceniu. 

În 2015 el a sărbătorit, alături de președintele Vladimir Putin, cea de-a zecea aniversare a postului guvernamental de televiziune Russia Today.

În 2014, McGovern a afirmat într-o scrisoare deschisă adresată cancelarului german Angela Merkel că nu există probe ale intervenției militare ruse în Donbass. 

👉 Un eveniment programat în 20 ianuarie, în orașul italian Modena, îşi propune să prezinte “renaşterea oraşului Mariupol după război”, iar printre invitaţi se numără şi consulul general al Rusiei la Milano, Dmitri Ştodin. HotNews.ro explică de ce evenimentul este considerat unul de propagandă și dezinformare. 

👉 AUDIO. În 2023, Kremlinul a încercat să acrediteze mai multe narațiuni false, precum riscul implicării Moldovei în război, al unui atac asupra Transnistriei sau pericolul „anexării la România”. Veridica.ro face un top al dezinformării pro-ruse în Moldova, pentru anul trecut.