― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăCampaniiNicolae Ciucă e hotărât să îngroape acuzațiile de plagiat din doctoratul său.

Nicolae Ciucă e hotărât să îngroape acuzațiile de plagiat din doctoratul său.

Nicolae Ciucă e hotărât să îngroape acuzațiile de plagiat din doctoratul său. Altfel, nu ar fi intervenit direct în procesul pe care Declic îl are cu Ministerul Educației. Contribui cu o donație pentru a acoperi costurile juridice din proces? Altfel, Ciucă va scăpa cu imaginea nepătată de un verdict de plagiat.

Procesul Declic este unul de anulare a unui act administrativ. Ministerul Educației a refuzat să înregistreze sesizarea de plagiat pe care a depus-o declic.ro în cazul tezei lui Ciucă. Acest abuz a terminat declic.ro să meragă în instanță, pentru ca sesizarea să fie analizată.

Acțiunea în instanță s-ar putea termina cu un verdict de plagiat din partea CNATDCU (Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare). Dar, pentru asta, sesizarea trebuie mai întâi să fie înregistrată.

Verdictul de plagiat, de care Ciucă a reușit să fugă atât de abil până acum, este un bolovan foarte greu de dus. Mai ales când ești în cărți pentru a deveni președintele interimar al României, după o eventuală demisie a lui Iohannis. Sau când te visezi candidat la prezidențiale.

De când jurnalista Emilia Șercan a publicat investigația în care arată plagiatul grosolan din teza lui Ciucă, președintele PNL a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a împiedica dovedirea plagiatului de către Consiliului Național De Atestare a Diplomelor.

A obținut blocarea în instanță a primelor sesizări de plagiat depuse la Consiliu. În mod foarte convenabil, dosarul prin care a obținut anularea sesizărilor a ajuns exact la un judecător apropiat PNL. Acesta i-a dat o decizie favorabilă și s-a pensionat rapid [detalii aici].

La fel de convenabil pentru Ciucă, Ministerul Educației a uitat să depună la timp recursul într-un alt dosar despre aceleași sesizări de plagiat. Deci, încă o șampanie deschisă pentru plagiatorul nedovedit.

Sprijină și tu Comunitatea Declic în demersul de a obține verificarea tezei lui Ciucă.

Crezi că poți să contribui și tu cu o sumă care nu îți afectează bugetul, pentru a ne continua demersurile în justiție? Altfel, Ciucă ar putea scăpa basma curată.