― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăDolj3 ani și 71 de km de drum județean

3 ani și 71 de km de drum județean

DJ 561A, Moţăţei – Dobridor – Unirea – Pleniţa – limita cu județul Mehedinți. 3 ani și 71 de km de drum. Cifrele care caracterizează cel mai lung drum județean modernizat au fost prezentate de  Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, citat fiind de jurnalulolteniei.ro.

„Este cel mai lung drum județean din Dolj pe care astăzi îl dăm gata. Este un drum pe care l-am finanțat din fonduri europene. Pe acest drum sunt două tronsoane. 71 de km sunt modernizați cu aproximativ 45 de milioane de euro. Vedem cu toții amploarea investiției, de la terasamente, la structură, la podețe. Acum am mers pe multe elemente de siguranță în trafic

„A durat în jur de 3 ani și câteva luni această investiție. În 2020 am semnat ordinul de începere. După acești trei ani, drumul este gata și putem spune că drumul străbate pe jumătate tot județul și avem inclusiv conexiunea cu Mehedinți. În Moțăței lucrările au fost destul de ample. Acum putem spune că avem o arteră de circulație la standarde europene”.

Detalii despre lucrările efectuate în articolul marca jurnalulolteniei.ro.