― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăLocalEmilia Neagu este candidatul USR Craiova pentru Primăria Municipiului Craiova

Emilia Neagu este candidatul USR Craiova pentru Primăria Municipiului Craiova

Organizația județeană Dolj a partidului USR confirmă printr-o postare făcută astăzi pe pagina de facebook că Emilia Neagu este candidatul USR Craiova pentru Primăria Municipiului Craiova.

Potrivit acestei postări USR Dolj anunță:

” În urma Adunării Generale a Filialei USR Craiova care a avut loc sâmbătă, 10 februarie, ne bucurăm să anunțăm că Emilia Neagu a fost aleasă drept candidat pentru funcția de Primar al Craiovei din partea USR.

Emilia Neagu este o voce respectată în comunitatea noastră și a demonstrat un angajament ferm față de valorile și principiile noastre. Cu o experiență solidă în mediul privat și o viziune modernă pentru viitorul Craiovei, suntem încrezători că este candidatul ideal pentru a conduce orașul nostru către o dezvoltare sustenabilă și echitabilă.

Vom prezenta lista completă a consilierilor locali și programul politic local USR în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc în viitorul apropiat.”

Anunțul  înscrierii în USR și al participării în procesul de selecție pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei: Un nou posibil candidat la primăria Craiova. Emilia Neagu: ”Am decis să particip în procesul de selecție al USR Craiova pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei”