― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăLocalÎntrerupere alimentare cu apă în perioada 26 februarie - 3 martie

Întrerupere alimentare cu apă în perioada 26 februarie – 3 martie

Actualizare 02 martie 2024 – Într-un articol postat ieri pe pagina de Facebook, StiriCraiova.ro relata faptul că „Bypass-urile aferente contractelor CL19 și CL20 au fost finalizate ieri (n.r. Joi) de SC Construcții Erbașu SA, în localitățile Țânțăreni și Plopșoru, si au trecut probele de presiune, după pornirea alimentării cu apă, au mai precizat reprezentanții CAO.”. Prin urmare s-a reluat furnizarea apei în parametri normali.


Actualizare 21.02.2024 – În urma unei solicitări înaintat Companiei de Apă Oltenia de redacția GazetaCraiovei.ro, acesta din urmă precizează:

Se fac eforturi ca în zona metropolitană, acolo unde există posibilități tehnice, să fie furnizată apă după același program ca în Craiova. Este vorba despre Breasta, Ișalnița, Șimnicu de Sus, satele Podari, Balta Verde și Braniște din comuna Podari, Banu Mărăcine (Cârcea), Preajba Nouă și Malu Mare.

În Municipiul Craiova, în perioada 27 februarie – 02 martie, apa SE VA FURNIZA dimineața și seara, în intervalul orar 05.00 – 09.00, respectiv 17.00 – 21.00, cu precizarea că la capetele de coloană și la etajele superioare, având în vedere lungimea mare de rețea care trebuie acoperită, pot să apară abateri de la acest program.

Cișmelele publice de la Șimnic, Făcăi și Marlorex vor fi alimentate continuu.În funcție de evoluția lucrărilor, programul va fi revizuit.


Articolul inițial.

Compania de Apă Oltenia anunță printr-o postare pe unul pagina de Facebook a instituției întreruperea alimentații cu apă a mai multor localități, inclusiv Craiova.

„ANUNȚ Întrerupere alimentare cu apă în perioada 26.02.2024 – 02.03.2024 pe aducțiunea Isvarna – Craiova S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă pe aducțiunea Isvarna – Craiova, la solicitarea antreprenorului SC Construcții Erbașu SA, în vederea executării bypass-urilor aferente contractelor CL19 și CL20, în localitățile Țânțăreni și Plopșoru.

Este vorba despre lucrări esențiale în vederea cuplării Firului I existent cu Firul II, care este în curs de execuție. În plus, având în vedere că este nevoie să se golească conducta de aducțiune, vor fi executate, în același timp, lucrări de reparații, înlocuire vane și întreținere, pe tot traseul aducțiunii.Antreprenorul și-a luat angajamentul că va avea pregătite echipe astfel încât să se lucreze continuu, 24 de ore din 24, iar până la momentul respectiv se execută activitățile de pregătire pe cele două șantiere.

Perioada întreruperii alimentării cu apă este 26.02.2024, ora 00.00 – 02.03.2024, ora 00.00.

Vor fi afectate în totalitate următoarele localități: Câlnic, Telești, Rovinari, Bâlteni, Plopșoru, Țânțăreni și Brănești din județul Gorj, precum și Filiași, Braloștița, Scaești, Brădești, Coțofenii din Dos, Coțofenii din Față, Almăj și Ișalnița, Șimnicu de Sus, Craiova, Podari, Banu Mărăcine (Cârcea), Preajba Nouă (Malu Mare), Breasta.

În Municipiul Craiova, în perioada 27.02.2024 – 02.03.2024, apa SE VA FURNIZA dimineața și seara, în intervalul orar 05.00 – 09.00, respectiv 17.00 – 21.00, cu precizarea că la capetele de coloană și la etajele superioare pot să apară abateri de la acest program.

În funcție de evoluția lucrărilor, programul va fi revizuit.Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei. Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.” se arată în comunicatul emis de Compania de Apă Oltenia.

Articol în curs de actualizare.