― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăDoljNicușor Roșca și Nicolae Giugea, candidații PNL pentru Consiliul Județean Dolj și...

Nicușor Roșca și Nicolae Giugea, candidații PNL pentru Consiliul Județean Dolj și Primăria Craiova

Colegiul Director Județean al PNL Dolj a stabilit, astăzi, candidații partidului pentru alegerile locale din acest an, care vor avea loc pe data de 9 iunie, a anunțat partidul prin intermediul unui comunicat de presă. 

Surpriza mare este că, în ciuda deciziei luate de mai marii partidului în ianuarie, ca liderii județeni să candideze la primăria municipiului reședință de județ sau pentru președinția consiliului județean, șeful de la Dolj, Ștefan Stoica, face excepție. Ori pur și simplu liberalii au făcut un joc de imagine, umflându-și la impresie mușchii către șefii județeni doar cât să aibă ce negocia ulterior.

Nicușor Roșca și Nicolae Giugea au fost desemnați să intre în cursa electorală pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Dolj, respectiv primar al Municipiului Craiova.

Tot azi au fost stabiliți și candidații filialei doljene a Partidului Național Liberal pentru primăriile localităților din județ, conform aceleiasi informări.

Articol publicat de stiricraiova.ro.