― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăLocalUn nou posibil candidat la primăria Craiova. Emilia Neagu: ”Am decis să...

Un nou posibil candidat la primăria Craiova. Emilia Neagu: ”Am decis să particip în procesul de selecție al USR Craiova pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei”

Emilia Neagu, antreprenoare, una dintre vehementele contestatare ale administrației PSD și-a anunțat înscrierea în USR și participare în procesul de selecție pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei.

” Am decis să particip în procesul de selecție al USR Craiova pentru stabilirea candidatului care va fi viitorul primar al Craiovei.

Consider că rolul unui primar este să se dedice neîncetat pentru și în interesul cetățenilor. Actualul primar a dovedit că este incapabilă să facă acest lucru, iar craiovenii au nevoie de un lider care să aibă atât abilitățile necesare, dar și dorința de a le livra ceea ce merită. Cred că pot fi acel lider.

De ce USR? Pentru că valorile partidului USR corespund cu valorile mele: îmbunătăţirea calităţii vieţii tuturor categoriilor de cetăţeni, corectitudinea, competenţa, lupta împotriva corupţiei.

Vă mulțumesc tuturor celor care mă urmăriți și sunteți alături de mine.

Vă voi informa în fiecare etapă a acestei călătorii, pentru că părerea și sprijinul dumneavoastră sunt esențiale şi sper să vă alăturați campaniei mele în număr cât mai mare pentru a realiza împreună schimbările de care Craiova are nevoie.”, scrie Emilia Neagu pe pagina personală de facebook.