― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăMapamondBlocul în care locuiesc 20000 de oameni

Blocul în care locuiesc 20000 de oameni

Pentru unii oameni, ideea de a sta între aceiași patru pereți 24 de ore din 24, 7 zile din 7 poate suna ca un iad… deși ar fi cu siguranță un mod de viață convenabil, nu-i așa?

Ei bine, acesta este modul de viață pentru cel puțin 20.000 de oameni din China. Iar unii dintre ei nu experimentează nimic diferit. Spre deosebire de Whittier, Alaska, acolo unde toţi oamenii din oraş locuiesc în acelaşi bloc (220 de oameni), în acest imobil se află ceva mai mulţi locatari.

Blocul în care locuiesc 20000 de oameni

Aceste mii de persoane locuiesc într-un complex cunoscut sub numele de Regent International, o clădire colosală din Qianjiang Century City, situat în districtul central de afaceri din Hangzhou.

Așadar, de ce nu trebuie să plece acești oameni?

Blocul este cunoscut ca fiind un oraș vertical, deoarece oferă locuitorilor săi tot ce au nevoie fără să fie nevoiți să iasă din clădire. Practic, oamenii au la dispoziţie toate necesitățile de care ar putea avea nevoie în interiorul clădirii, nefiind literalmente nevoie să se aventureze în aer liber pentru ceea ce le trebuie.

Articolul integral pe cespun.eu.

https://www.thesun.ie/news/12136995/regent-international-building-hangzhou-china/