― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăNațional1 Martie - "ciocolata PNL" sau "o altă sărbătoare folosită drept instrument...

1 Martie – „ciocolata PNL” sau „o altă sărbătoare folosită drept instrument de campania electorală”

O alta sărbătoare pe care politicul a pus stăpânire și pe care o tratează ca instrument de campanie electorală: ziua de 1 Martie.

În această zi în care florile și ciocolata sunt la mare căutare, PNL a găsit o modalitate de a ajunge la „inimile” sexului frumos (că e minor sau major, puțin mai contează pentru politic în zilele de astăzi).

Context:

„Ciocolate Milka, introduse într-o cutie de carton cu sigla PNL și fotografiile a doi posibili candidați la alegerile locale din iunie, au fost împărțite de liberali pe strazile Brăilei.

Pe una dintre fețele cutiei în care se „ascunde” o ciocolată apare sigla PNL și, de o parte și alta, fotografiile deputatului Alexandru Popa – președintele PNL Brăila și posibil candidat pentru președinția Consiliului Județean și inspectorului școlar general Cătălin Canciu, unul dintre liderii PNL Brăila și, cel mai probabil, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Brăila.”, relatează presshub.ro.