― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăNaționalMiliția care anchetează postări pe Facebook și mesaje pe WhatsApp (spotmedia.ro)

Miliția care anchetează postări pe Facebook și mesaje pe WhatsApp (spotmedia.ro)

Dosarele penale făcute vitejește pentru vorbe pe WhatsApp și ridicări intempestive pentru postări pe Facebook pun reflectorul pe efectul lăsării instituțiilor de forță ale statului pe mâna unui Garcea care mai mult decât legea „pulanului” nu știe și are atât de puțină minte încât să aprindă chibritul în benzinărie.

Festivalul milițienilor lui Garcea-Despescu a început cu organul de la SAS care s-a apucat să își vânture arma la protestul pașnic de la Constanța.

Adică exact orașul reședință a județului unde un drogat a fost lăsat să plece cu mașina în care îi fuseseră găsite droguri și după ce alți șoferi sesizaseră la 112 că face manevre extrem de periculoase și haotice pe drum. Așa a ajuns să măcelărească 2 tineri.

Atunci Poliția nu s-a învârtoșat. Acum, pentru că niște oameni protestau pașnic, au ieșit trupele speciale, destinate luptelor cu infractorii periculoși.

Continuare articolului pe spotmedia.ro.