― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăNaționalMoment critic pentru guvernul Ciolacu (g4media.ro)

Moment critic pentru guvernul Ciolacu (g4media.ro)

Marea miză în aceste zile pentru premierul Marcel Ciolacu este să-i țină departe pe camionagii și fermierii cu tractoarele lor de București, mai degrabă decât să rezolve direct problemele cu care se confruntă aceste categorii sociale. Imaginați-vă coloane de tiruri și tractoare blocând marile bulevarde în Capitală. Un oraș paralizat câteva zile ar fi un dezastru pentru imaginea guvernului și pentru capacitatea lui de a negocia în continuare.

Protestul masiv, asemenea oricărei explozii de nemulțumire, are capacitatea de a contamina și alte categorii profesionale. Medicii de la Timișoara au anunțat deja că vor ieși în stradă.

Din acest motiv, forțele de ordine au recurs la exces de zel, prezentând dosare penale și efectuând rețineri pentru incitare la violență, acțiuni cel puțin discutabile, iar în unele cazuri, scandaloase. Într-un context mai larg, este demn de remarcat faptul că nu s-au observat reacții la fel de prompte după actele de violență pură de la protestele AUR, conduse de liderul lor care lua instituții publice cu asalt fără să se întâmple nimic notabil.

Citește articolul integral pe g4media.ro.