― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăNaționalSlătinenii, minţiţi cu NERUŞINARE de prefectul care face campanie electorală în ...

Slătinenii, minţiţi cu NERUŞINARE de prefectul care face campanie electorală în instituțiile de învățământ

Lista de semnături întocmită de prefectul de Olt şi de adepţii săi pentru un aşa-zis referendum pentru acordarea de apă gratis este doar un pretext pentru crearea unei baze de date cu numerele de telefon şi cu datele slătinenilor. Totodată, lista de semnături întocmită de prefect şi de adepţii săi este doar un pretext pentru crearea unei baze de date cu numerele de telefon ale slătinenilor.

În plus, tabelele folosite în care se cer serie şi număr de buletin, adresa și telefonul nu au o rubrică destinată semnăturii în vederea acordului folosirii datelor cu caracter personal.

Acest lucru s-a demonstrat deja cu ocazia zilei de 8 martie când liberalul a început deja să folosească această bază de date şi să trimită mesaje SMS de felicitări din partea sa.

Același prefect, cu câteva zile în urmă a susţinut un mic discurs, înaintea unui eveniment găzduit la Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina,  reproşându-le organizatorilor că au îndrăznit să nu-l invite la eveniment. Apoi, a plecat la fel cum a venit, fără a sta la evenimentul ce avea ca temă „Implicarea operatorilor economici în creșterea calității formării și dezvoltării competențelor profesionale ale tinerilor în Anul European al Competențelor”.

🟡 Luna trecută, preşedintele PNL Slatina a mers la Şcoala Gimnazială „Ştefan Protopopescu” pentru a le citi o poveste copiilor de la clasa pregătitoare, de Ziua Naţională a Lecturii. Culmea tupeului, s-a afişat îmbrăcat cu o vestă galbenă, aceeaşi pe care o poartă în campanie şi al conferinţele de la partid. Mai mult, a făcut şi o galerie foto şi a postat-o pe pagina de Facebook a Prefecturii.

🟡 De asemenea, la sfârşitul anului trecut, sub pretextul desfăşurării în şcolile din Slatina a unei campanii de promovare a prevederilor Legii „Anastasia”, prefectul a împărţit cărţi de vizită cu numele şi numărul său de telefon. Surse care au participat la eveniment relatează că acesta şi-a scris numărul de telefon pe tablă şi le-ar fi cerut elevilor şi să-l memoreze în telefoanele personale.