― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăNaționalTraseistul Folescu, fostul locotenent al primarului PSD Screciu, candidatul oficial AUR la...

Traseistul Folescu, fostul locotenent al primarului PSD Screciu, candidatul oficial AUR la Primăria Severin

Cei de la AUR n-au găsit oameni noi nici la Mehedinți cu care să se poată făli, așa că au desemnat doi traseiști politici eșuați ca să candideze la primăria Severin și la președinția CJ Mehedinți. Este vorba de Cornel Folescu și, respectiv, Doinița Chircu.

Traseistul politic ajuns la AUR, Cornel Folescu, fost viceprimar PSD al Severinului, actual deputat PSD de Mehedinți, dat afară din PSD pentru acte grave de indisciplină, a fost desemnat oficial candidatul AUR la Primăria Drobeta Turnu Severin. Totodată, altă traseistă din politică, Doinița Chircu, va candida la președinția CJ Mehedinți din partea AUR. Anunțul a fost făcut zilele trecute de către președintele George Simion venit într-o vizită la Severin. Cu acest prilej, Cornel Folescu a început iar să bată câmpii, că el știe cum ,,gândește” cetățeanul, că nu se îmbată ,,cu apă rece”, și că ,,sigur” va câștiga alegerile locale în Severin: ,,Vă asigur de toată dăruirea și determinarea mea pentru a câștiga primăria Drobeta Turnu Severin, pentru severineni în primul rând și pentru AUR, singurul partid ce servește interesele românilor…

Omul sfințește locul! De când a devenit naționalistul o problemă? Ne iubim patria, ținem la cultura și identitatea noastră. Voi câștiga alegerile la nivel de Drobeta Turnu Severin. Nu vreau să credeți că mă îmbăt cu apă rece. Am stat tot timpul lângă cetățeni și știu cum gândesc. Am ajuns după 34 de ani, să ne temem să ne spunem punctul de vedere, asta trăim. Pe asta mă bazez. Severinul este un oraș mort, nu avem nimic în afară de baroni locali. Asta trebuie să se sfârșească în 2024!”, a declarat candidatul AUR la primăria Severinului, deputatul PSD Cornel Folescu.

Articolul pe larg în jurnalulolteniei.ro.