― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăOpiniiJustiţia permite unui profesor condamnat la închisoare pentru corupţie să se întoarca...

Justiţia permite unui profesor condamnat la închisoare pentru corupţie să se întoarca la catedră. Ciprian Mihali: Mi-aş dori ca studenţii să protesteze

Faptul că un profesor condamnat pentru fapte de corupţie a primit binecuvântarea Justiţiei pentru a continua să le predea studenţilor este cât se poate de dezamăgitor, a opinat profesorul universitar Ciprian Mihali, după ce judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis că un cadru didactic de la Universitatea Politehnică din Bucureşti poate rămâne la catedră deşi a primit trei ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie.

Mai exact, Curtea de Apel Bucureşti a decis că Cristian Florian Dincă poate preda în continuare pentru ca studenţii săi să nu fie afectaţi. Dincă a fost condamnat într-un dosar în care a fost judecat pentru că a primit mită de la două angajate implicate în proiecte finanţate din fonduri nerambursabile derulate în cadrul unităţii de învăţământ. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici.

În opinia lui Ciprian Mihali, motivarea judecătorilor care au decis că profesorul corupt poate rămâne la catedră pentru ca studenţii să nu fie afectaţi este una bizara şi le face rău nu doar studenţilor ci şi societăţii în general.

Studenţii în particular şi societatea în general au nevoie de elite, de modele etice, iar prezenţa la catedra a unui profesor corupt contravine unui astfel de deziderat, remarcă Mihali, într-un interviu pentru Epoch Times.

Interviul complet pe epochtimes-romania.com.

Articol publicat inițial de The Epoch Times România.