― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportArchie Gray (17 ani, Leeds United)

Archie Gray (17 ani, Leeds United)

Puștiul minune al celor de la Leeds United, Archie Gray (17 ani), a marcat primul gol pentru prima echipă, în victoria 3-1 împotriva liderului din Championship, Leicester City.

Englezul cu origini scoțiene evoluează natural ca mijlocaș central având reale calitați de playmaker, dar accidentările fundașilor dreapta Sam Bayram și Sturart Dallas, l-au forțat pe antrenorul Daniel Farke să-l utilizeze în banda dreaptă pe Archie Gray.

Acesta a fost titular în 33 din cele 36 de meciuri jucate în sezonul actual, evoluțiile sale constant bune crescându-i cota de piață enorm pe parcusul stagiunii actuale.

Leeds se află pe locul 2 în Championship, la 6 puncte în spatele liderului Leicester și la 3 puncte distanță de ocupanta locului 3, Ipswich Town, motiv pentru care ne așteptăm să se lupte până la final pentru promovarea directă în Premier League.

vs. Leicester
✅90 minute jucate
⚽1 gol marcat
📈75% precizie pase
✔️2 intercepții
❌4/8 dueluri câștigate
✔️1/1 șuturi pe poartă
✔️1/2 driblinguri
❌1 dată a fost driblat

Așteptăm promovarea celor de la Leeds pentru a-l putea urmări pe Archie Gray în cel mai puternic campionat intern din lume!

Articolul precedent
Articolul următor