― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportCole Palmer (21 ani, Chelsea)

Cole Palmer (21 ani, Chelsea)

Un nou meci excelent pentru Cole Palmer (21 ani), care a reușit o „dublă” în egalul 2-2 pe teren propriu contra celor de la Burnley.

La primul sezon ca titular în Premier League, Cole Palmer (21 ani), este de departe cel mai influent tânăr U21 din Premier League. Englezul crescut de Manchester City și ajuns la Londra la începutul acestui sezon, a devenit rapid cel mai bun jucător ofensiv al lui Chelsea.

Acesta a înscris de 13 ori și a oferit 8 pase decisive în actuala stagiune din Premier League, în cele 24 de meciuri jucate. În FA Cup a evoluat în 5 partide în care a marcat o dată și a oferit 2 pase de gol, iar în Cupa Ligii Angliei a marcat de 2 ori și a ofeirt 2 pase de gol în 6 meciuri.

Cifrele sale în tricoul lui Chelsea sunt excelente, în 35 de meciuri jucate a marcat de 16 ori și a oferit 12 pase de gol. Pentru Manchester City a evoluat în 41 de meciuri, în care a marcat de 6 ori și a oferit 2 pase decisive, dar la City nu a fost titular.

Palmer este mijlocaș central ofensiv, are o înălțime de 1,89 m și este jucator de picior drept. La Chelsea a jucat cel mai mult în banda dreaptă a atacului, iar în restul partidelor a jucat ca mijlocaș central ofensiv și atacant.

47 de milioane de euro a platit Chelsea celor de la Manchester City, sumă ce a părut destul de mare inițial, dar mutarea pare să fie foarte bună până acum.

În umra acestor evoluții, Palmer a ajuns și în naționala Angliei, acolo unde a jucat în 2 partide. Din pacate în amicalul cu Belgia, de săptămâna trecuta, nu a jucat niciun minut.

Sperăm să-l putem urmări pe Cole Palmer și la Euro, acolo unde naționala Angliei se va duela în grupe cu Slovenia, Danemarca și Serbia.