― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportEli Junior Kroupi (17 ani, Lorient)

Eli Junior Kroupi (17 ani, Lorient)

Considerat unul dintre cei mai talentați tineri ai generației sale, Eli Junior Kroupi (17 ani), are un sezon bun în tricoul lui Lorient, reușind să înscrie în deplasarea de la Rennes, meci câștigat de echipa sa cu 2-1.

În partida cu Rennes, Kroupi a fost introdus abia în minutul 82, reușind să înscrie golul de 2-0 în minutul 90.

Este a 5-a reușită a puștiului în cele 20 de meciuri jucate în Ligue 1, reamrcându-se și cu 3 pase de gol. Acesta are o medie de 44,5 minute jucate pe meci, iar dacă-și continuă evoluțiile bune ne putem așteptă să-l vedem chiar titular în sezonul viitor.

Francezul cu origini ivoriene a debutat în ultima etapă a sezonului trecut din Ligue 1, atunci când Lorient a jucat pe teren prorpiu contra lui Strasbourg, iar acesta a fost introdus în teren pentru 7 minute.

Kroupi este un jucător tehnic, polivalent, poate juca ca atacant, în banda stângă a atacului sau chiar în spatele atacantului. Are o înălțime de 1,79 m, este jucător de picior drept și se remarcă cu un joc combinativ, șuturi bune de la distanță și un simț al porții bine dezvoltat.

Aceste este și internațional de tineret U19, trecând pe rând și pe la naționalele U16, U17 și U18.

Speră să îl vedem titular sezonul viitor și să ne încânte cu evoluții foarte bune!