― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportIgor Thiago (Club Brugge)

Igor Thiago (Club Brugge)

Atacantul lui Club Brugge, Igor Thiago este brazilianul senzație din campionatul Belgiei, acesta reușind să aibe evoluții foarte bune și în cupele europene. Acesta a fost transferat la Brugge din campionatul Bulgariei de la Ludogorets Razgrad pentru aproximativ 11 milioane de euro.

În 53 de meciuri jucate pentru clubul belgian a marcat de 29 de ori și a oferit 5 pase decisive, evoluțiile foarte bune din turul campionatului propulsându-l în viziorul celor de la Brentford care și-au asigurat serviciile sale pentru sezonul următor. Englezii au plătit aproximativ 33 de milioane de euro în schimbul său.

Cifrele lui Thiago au fost foarte bune și la Ludogorets, echipă pentru care a marcat de 21 de ori și a oferit 11 pase de gol în 55 de meciuri.

Acesta a marcat și în semifinalele Europa Conference League, în deplasarea de la Fiorentina, meci pierdut cu 3-2 de Club Brugge.

Așteptăm să își pună în valoare calitățile și în sezonul viitor, în cel mai puteric campionat!