― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportJohan Bakayako (20 ani, PSV)

Johan Bakayako (20 ani, PSV)

Johan Bakayoko (20 ani) a reușit o „dublă” în victoria celor de la PSV, 7-1 în deplasarea de la Zwolle. Tot în această partidă s-au remarcat la ultima reușită alți doi tineri, Ricardo Pepi (21 ani) a marcat din pasa lui Malik Tillman (21 ani)

Produs al academiei lui Club Brugge, Bakayoko a mai trecut pe la OH Leuven și Anderlecht, iar în vara anului 2019 a a ajuns la juniorii lui PSV.

A debutat la prima echipă în sezonul 2021/22 în care a jucat în 3 meciuri un total de 25 de minute, urmând ca în viitoarea stagiune să își îmbunătățească statisticile.

𝗦𝗲𝘇𝗼𝗻 𝟮𝟮/𝟮𝟯

𝐄𝐫𝐞𝐝𝐢𝐯𝐢𝐬𝐢𝐞
✅23 meciuri ⚽5 goluri 🅰️5 pase de gol
𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞
✅4 meciuri ⚽1 gol
𝐂𝐮𝐩𝐚 & 𝐒𝐮𝐩𝐞𝐫 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐎𝐥𝐚𝐧𝐝𝐞𝐢
✅5 meciuri ⚽1 gol

În stagiunea actuală, Bakayoko a jucat în 22 de meciuri în prima ligă a campionatului olandez, unde a marcat de 6 ori și a oferit 8 pase de gol, iar în UEFA Champions League a jucat 4 partide în preliminarii (4 pase de gol), iar în faza grupelor și faza eliminatorie are 7 meciuri jucate în care a marcat o dată și a oferit o pasă de gol.

Sperăm să își îmbunătățească evoluțiile și să-l vedem într-un campionat de top în viitorul apropiat!