― Advertisement ―

Ai nevoie de un website de prezentare sau de un magazin online?

spot_img

Experiența acumulată în timp ne oferă o viziune mai bună cu privire la ce anume are nevoie business-ul tău pentru a avea succes.

AcasăSportMaximilian Beier (21 ani, Hoffenheim)

Maximilian Beier (21 ani, Hoffenheim)

Maximilian Beier (21 ani) este unul dintre remarcații din weekend, după ce le-a adus victorie celor de la TSG Hoffenheim, în deplasarea de la Borussia Dortmund, scor final 2-3.

Puștiul crescut în academia celor de la Energie Cottbus este la primul sezon în Bundesliga, în care i se oferă șansa de a juca constant, iar până acum a marcat de 10 ori și a oferit 5 pase de gol în cele 22 de partide jucate, având o medie de 70 de minute jucate pe meci.

Beier evoluează ca atacant central dar poate juca și în benzi sau puțin mai retras în spatele vârfului. Acesta are o înălțime de 1,85 m, este jucător de picior drept, are o viteză bună și adoră contra atacurile, acolo unde își poate pune în valoarea driblingul în regim de viteza.

Rămâne de văzut dacă Hoffenheim va reuși să-l păstreze și pentru sezonul viitor sau va merge la o echipă cu pretenții la participarea în UEFA Champions League.